:: További utazási szolgáltatások ::

OTP SZÉP kártya

Az OTP SZÉP kártya névre szóló, bankkártya elven működő elektronikus utalványkártya, amelynek segítségével a munkavállalók egyszerűen, kényelmesen, gyorsan és biztonságosan használhatják fel béren kívüli juttatásaikat. 2013-ban az utalványkártya éves maximális kerete a kedvezményes közteherviselés mellett 450 000 forint, amely 2013-ban sem változik: a szálláshely alszámlára 225 000, a vendéglátás alszámlára 150 000, a szabadidő alszámlára 75 000 forint helyezhető. Az éves keret az utalás évét követő második naptári év május 31. napjáig érvényes. A fizetés során pontosan az igénybevett szolgáltatás értékének megfelelő összeget vonja le a szolgáltató.

További információ: https://www.otpszepkartya.hu/


Biztosításkötés

Utazása során nagyon sok nem várt esemény következhet be, melyek elronthatják kikapcsolódását. Ilyen esetekre megoldás a Baleset-Betegség-Poggyász biztosítás, röviden: BBP.

Az alábbi linkre kattintva megkötheti biztosítását: www.eub.hu


Európa Parkoló

Repülővel történő utazásnál gondot jelenthet a reptérre történő eljutás illetve onnan hazaérkezés. Ennek megkönnyítése érdekében ajánljuk: saját autójával történő közlekedéshez parkoló foglalásását. Biztonságban tudhatja utazása alatt az autóját, és visszaérkezéskor kényelmesen hazamehet vele.

Az alábbi linkre kattintva foglalhatja parkolóhelyét:www.europarkolo.hu


Autóbusz bérlés  |   Belföld  |   Külföld  |   Információk  |   Kapcsolat  |   Impresszum  |  ©Théta Utazási Iroda 2019