:: Aston Bali Resort & Spa 5* ::
Benoa/ Nusa Dua

Aston Bali Resort & Spa 5*  Aston Bali Resort & Spa 5*

Elhelyezkedés: közvetlen tengerparti szálloda, hatalmas trópusi parkban, a szobák többféle szolgáltatás csomaggal is foglalhatóak.

Felszereltség: hatalmas tengerparti úszómedence, vízeséssel , pool-bárral, szigetecskékkel, gyermekmedencével, felszerelt fitness center, gyógy,- sport masszázs, arc és testkezelések, vizisportok, 2 étterem, kávézó, 3 bár, nappli és esti szórakoztató programok.

Szobák: a fürdőszobás szobák szobák légkondicionáltak, telefonnal, TV/házi mozi rendszerrel, mini bárral, rádióval, hajszárítóval felszereltek.

Ellátás: a szállásárak reggelit vagy all incl. ellátást tartalmaznak.
Turquoise csomag: napi 3 büfé étkezés de néhány prémium fogásért fizetni kell, helyi alkoholos és alkoholmentes italok, bor, sör korlátlan fogyasztása, szállodán belül szervezett szórakoztató programok és sportanimáció, fittness terem és gőzfürdő korlátlan használata, 25%kedvezmény az Internet, és a spa center szolgáltatásaiból.
Onyx csomag tartalma: korlátlan ételfogyasztás, korlátlan italfogyasztás de a prémium márkás italokért és import borokért fizetni kell, a minibárt naponta üdítővel és sörrel töltik fel, 24 órás szobaszervíz kizárólag ételekre és alkoholmentes italokra vonatkozik, szállodán belül szervezett szórakoztató programok és sportanimáció, fittness terem és gőzfürdő korlátlan használata, 1 alkalommal ingyenes spa kezelés vagy vízisportolási lehetőség (vizisí, parasailing stb.)

Árak:
7 éj 12 éj hosszabítás/éj/fő
65 000.- 103 000.- 7 500.-

A repülőjegy és transzfer árakról érdeklődjön munkatársainknál.
Autóbusz bérlés  |   Belföld  |   Külföld  |   Információk  |   Kapcsolat  |   Impresszum  |  ©Théta Utazási Iroda 2019