A katalógusban található szállodákban 7 és 12 éjszakás szálláscsomagot kínálunk, amelyet igény szerint további éjszakákkal is kiegészíthetünk.A kirándulások angol vagy német nyelven történnek, helyszíni felár fizetése ellenében magyar nyelvű kiránduláson is részt vehetnek.

7 éjszakás csomag tartalma

Szállás reggelivel, transzferek, 3 fakultatív kirándulás (2 egésznapos 1 félnapos), 1 üveg bor, 90 perces massage és spa vagy egy vacsorával egybekötött balinéz folklor est.

12 éjszakás csomag tartalma

Szállás reggelivel, transzferek, 5 fakultatív kirándulás (3 egésznapos 2 félnapos), 1 üveg bor, 90 perces massage és spa vagy egy vacsorával egybekötött balinéz folklor est.

Kirándulások:

Kintamani szépségei (8 órás program, indulás hétfőn): Barong tánc megtekintése Batubulanban. Ebéd lehetőség a Batur vulkán közelében, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a krátertóra és a környező vulkánokra. Látogatás egy szent forráshoz.
Kelet-Bali misztikuma (8 órás program, indulás kedden): ismerkedés a celuki ezüstművességgel. Látogatás egy hagyományos balinéz faluban. A sziget legszentebb templomának (Kehen templom) megtekintése. Ebéd egy csodálatos panorámával rendelkező étteremben Dél-Bali lankáin.
Bevásárlótúra (5 órás program, indulás csütörtökön): látogatás egy textil-, majd egy festménygalériában, végül az ubudi kézművespiacon. A program során egy híres kecak táncelőadást is megcsodálhatunk.

Összevont kirándulások (12 éjszakás program foglalása esetén, indulás szombaton):

Észak-Bali varázsa (9 órás program): ezt a kirándulást a nap során megtekintett tavak, tengerpartok, templomok teszik népszerűvé. A 2000 méter magasan fekvő Bratan krátertó partján álló templom, valamint a közelben található fűszer- és virágpiac megtekintése. Ebéd lehetőség Bali híres északi partszakaszán, Lovinán. Bali jellegzetes gyümölcseinek, fűszereinek megtekintése, gyönyörű teraszos rizsföldekkel a háttérben!
Naplemente Tanah Lotnál (5 órás program): az egykori – 1740-ben alapított – Mengwi királyság főtemplomának megtekintése. Útközben egy majomerdőn haladunk át, majd a naplemente szépségeiben gyönyörködhetünk a részben partközeli sziklákra épült Tanah Lot templomnál.
Autóbusz bérlés  |   Belföld  |   Külföld  |   Információk  |   Kapcsolat  |   Impresszum  |  ©Théta Utazási Iroda 2019